Elektronik ROG Impact II EP 339TL+Cashback

@Mithat Berhan fatura 2 güne geliyormuş beklerim baktım fatura kesim tarihi ileri tarihli iade ederim, ürünü kullanmadım açıp parçalamadım olduğu gibi duruyor göndeririz geri. Zaten geçmişte iade ile aynı fiyata düştüğü de oluyor. Bir dahada İtopya'dan almam müşteri ilişkileri olsun ve bir sorun olduğunda müşteriye yardımcı olacaklarına kendi kafalarına göre iş prosedür böyle deyip geçiştiriyor. Şu ana kadar aldıklarım yerde gün içinde faturam gelirdi bunların fatura çıkarması maks 7 güne kadar sürüyor. Beta Plus Teknoloji gününde fatura çıkarıp hemen konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışıyordu İtopya daha çok tok satıcı ilgilenmiyor gibime geldi. Çok pahalı bir ürün olmadığı için açıkçası çok sıkıntı değil, ekran kartı olsaydı bu işin peşinden koşardım. Hocam artık İtopya önerirken fatura konusunda ve satış sonrası hizmeti göz önünde bulundurup önerin ben ufak olayda stres yaşadıysam daha pahalı sistemlerde sorun yaşayanların ağzı daha çok yanacaktır. Satıcı faturamı kargo gününde çıkarırsa doğrusunu gelip buraya paylaşırım, farklı tarihte gelirse onu da yazarım gelişme olursa.
 
Son düzenleme:
@Mithat Berhan firmadan beklediğim cevap siparişinizi erken vermişsiniz biz sizi o kampanyaya yetiştirmek için fatura konusunda yardımcı olacağız cevabını bekliyordum. Kargo dün verilmiş, teslim edilmiş bugün elime ulaştı neden faturayı çıkarmıyorlar ki ben kargoya verilip genelde kargolar 24 saat içinde geliyor diye sipariş çekmiştim ve sizin konuyla gördüm. 11'inde 21:00'da sipariş versem aynı şekil olacaktı kargom verilmesi bana ulaşması. İlk defa fatura konusunda böyle sorun yaşadım, çoğu verdiğim siparişler kargodan önce faturam mail adresine gelirdi, bunlar kargo verseler de fatura düzenlemiyorlar. Yurt dışından alsam fatura hızlı gelir Vallaha. :)
 
Son düzenleme:
Tutuş şeklini hesaba katmazsak razer deathaddder v2 mini her türlü daha iyi.
 
İtopya faturayı çok geç gönderiyor.
 
@claswan fatura tarihi aldığım ve kargo verildiği gün olsa yeter süre var nasılsa fakat verdikleri cevapta olmayacak gibi görünüyor. Ürünüde açmadım henüz iade sorun yaratıyorlar uğraşmak istemem. Gider başka yerden fare bakarım. 50 TL fazla veririm hizmeti ve kalitesi iyi olan yerden alırım daha iyi.
 
@Robius fatura nihayet geldi. Bilgiler şöyle;

Fatura Tarihi: 12.08.2022
Ödeme Tarihi: 13.08.2022
İrasliye Tarihi: 12.08.2022

Burada Fatura tarihi önemli değil mi? Ödeme tarihi de 12'sin de yapmıştımda neyse sanırım faturanın tarihi önemli ona bakıyorlar sanırsam. @Mithat Berhan
 
Evet öyle olmalı. Başvur dene.
Başvuru "Onaylandı" görünüyor.
1660761221734.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı