2 yıldır kullanıyorum yine de diyorum kimse demesin şahane bir performansı var performansı iyi ama fazla abartılmasın forumda acayip abartıyorlar Arctic hakkında.

2 yıldır kullanıyorum yine de diyorum kimse demesin şahane bir performansı var performansı iyi ama fazla abartılmasın forumda acayip abartıyorlar Arctic hakkında.

Fiyatına göre çok iyiydi o zamanlar. O yüzden önerilip duruldu. Görevini de hakkıyla yerine getiriyor. Hani siz masaya çıkarıp vuramazsınız ki şu ürün bunun içinden geçiyor diye. Marka da ürünün arkasında iyi duruyor.

Yabancılar için fiyat durumu hala iyi ama bizde işler değişti. LS720 fanlarını beğenmesemde performansı biraz daha iyi, 1000 lira daha ucuz ve seven birisi için argb fanları var.

Not; Derecedeki ürünlerin DB değerlerine dikkat. 10 db farkı siz duysanız kasayı camdan atarsınız büyük ihtimalle

Bende tam da Lian Li'yi yazacaktım listede gördüm bana Lian Li'den bahsedin susayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…