ROG STRIX flare yanlış tuşa basıyor

Selam arkadaşlar aynı klavyeyi kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum servise gönderdim değişim kararı çıktı gelen üründe de aynı sorun var tekrar gönderir isem para iadesi çıkacak çok kararsız kaldım bürün set rog güncelleme ile düzelir mı acaba bir şey fark ettim armoury crate'i kaldırınca sorunsuz tüm profiller çalışıyor.
Hocam resetleyince düzeliyor bir de su var geçen gün yeğenim (1) tokatlayinca yine kafayi yemişti😅

Selam arkadaşlar, aynı klavyeyi kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum servise gönderdim değişim kararı çıktı gelen üründe de aynı sorun var tekrar gönderir isem para iadesi çıkacak çok kararsız kaldım bürün set ROG güncelleme ile düzelir mı acaba bir şey fark ettim Armoury Crate'i kaldırınca sorunsuz tüm profiller çalışıyor.

Hocam açıkçası size kalmış, ileride çözüm gelebilir sonuçta sorun yazılımsal olarak görünüyor. Ben açıkçası default da kullanıp biraz inceleyeceğim, sorun tekrar ederse servise gönderirim. Sorunu yaşayan sadece Türkçe klavyeler. Cherry MX red Switch'lerden de vazgeçmek istemiyorum açıkçası, ışıklarını ayarlamasam da olur sorun yeter ki donanımsal olmasın😅.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı