ROG STRIX Flare yanlış tuşlara basıyor

404NotFound

Hectopat
Klavyem ASUS ROG STRIX flare. Numpad yerinde 9'a basınca 8 yazıyor. Harf bölümünde ki rakamlarda 7'ye basınca " bunu yazıyor. Nasıl çözerim?

Klavyem ASUS ROG STRIX flare. Numpad yerinde 9'a basınca 8 yazıyor. Harf bölümünde ki rakamlarda 7'ye basınca " bunu yazıyor. Nasıl çözerim?

Selam, bende de aynı klavye var ve aynı sorunu yasıyorum. Default profili seçince olmuyor, güncellemeden sonra oldu sanırım. Sonraki güncellemeyi beklememiz gerekecek.

Selam, bende de aynı klavye var ve aynı sorunu yasıyorum. Default profili seçince olmuyor, güncellemeden sonra oldu sanırım. Sonraki güncellemeyi beklememiz gerekecek.
Hocam ben çözdüm. Rog Armoury 2'yi indirin, klavye için Default profili seçin. Düzeliyor

Bende de aynı sorun var. Bu sorun için garantiye gönderilir mi? Sadece yazılımsal sorun mu? Bilgisi olan var mı?

Bende de aynı sorun var. Bu sorun için garantiye gönderilir mi? Sadece yazılımsal sorun mu? Bilgisi olan var mı?
Hocam yazılımsal. Rog Armoury 2'yi inidirin Default profili seçin. Rog Armoury 2'yi de silmeyin.

Ürünü alalı 5 gün oldu. Default profili dışında, FN tuşuna basınca del ve end tuşu kırmızı yanmaya başladı. Her profilde tuşlar farklı farklı yanlış yazmaya başladı. Ben de iade etme kararı aldım. Bu kadar sorunla uğraşmak istemedim.

Arkadaşlar bende sorun devam ediyor sadece default profilde kullanabiliyorum tüm profiller için çözüm bulan ya da servisten olumlu dönüş alan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…