404NotFound
Hectopat
Klavyem ASUS ROG STRIX flare. Numpad yerinde 9'a basınca 8 yazıyor. Harf bölümünde ki rakamlarda 7'ye basınca " bunu yazıyor. Nasıl çözerim?
Klavyem ASUS ROG STRIX flare. Numpad yerinde 9'a basınca 8 yazıyor. Harf bölümünde ki rakamlarda 7'ye basınca " bunu yazıyor. Nasıl çözerim?
Hocam ben çözdüm. Rog Armoury 2'yi indirin, klavye için Default profili seçin. DüzeliyorSelam, bende de aynı klavye var ve aynı sorunu yasıyorum. Default profili seçince olmuyor, güncellemeden sonra oldu sanırım. Sonraki güncellemeyi beklememiz gerekecek.
Hocam yazılımsal. Rog Armoury 2'yi inidirin Default profili seçin. Rog Armoury 2'yi de silmeyin.Bende de aynı sorun var. Bu sorun için garantiye gönderilir mi? Sadece yazılımsal sorun mu? Bilgisi olan var mı?
Hocam ben çözdüm. ROG Armoury 2'yi indirin, klavye için Default profili seçin. Düzeliyor
Düzeldi mi kalıcı olarak?Hocam çok sağ ol yaklaşık 4 aydır bununla cebelleşiyordum her PC açtığımda tek tek düzelt vs
DüzeldiDüzeldi mi kalıcı olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.