Çözüldü ROG STRIX G16 2023 diskler görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keisaku

Hectopat
Daha fazla  
Vallahi anlamadım be yaptıysam ses iletişim kuramadım

Bence fan sesinden ve Gaming olmasından dolayı koymamıslardır.

VMD'yi sürücü yükleyerek mi çözdünüz hocam? Benim de diskleri görmüyor şu an.

Çözüm
Olur çok sevinirim. Bir de nereden aldınız? Ve coil whine sesi var mı sizde? Sizde de yoksa 2023 modellerde bu sorunu çözdüler sanırım.

Şu VMD belasını halledince testleri yapar söylerim hocam.

Ben başka bir USB ile attım. Biraz uğraştırıyor ama oluyor. Dosyaları atarken tek bir klasör olmasına özen göster. Klasör içinde klasör olmasın anlatabildim mi?

Anladım hocam bir daha deneyeyim.
Uyumlu olmayanları gizlenin tikini kaldırınca gözüküyorlar ama bu demek ki bu sürüm benim PC ile uyumlu değil. Sizin kaldırılmadan önce indirdiğiniz ZIP elinizde mi hocam yoksa sildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de uyumlu gözükmüyordu tiki kaldırıp teker teker deneyince olmuştu sonra USB sildim belge dosyaladığımdan dolayı.

Çözüm

Windows 11 kurulunca Wi-Fi ve touchpad görmeyecek bilgin olsun bende öyle olmuştu. Ethernet kablon ve kablolu mousen varsa Windows 11 tüm Update'leri çekene kadar idare edebilirsin ya da touchpad sürücüsünü ROG sitesinden indirebilirsin.

Dediğiniz gibi oldu neyse ki klavye ile bir şekilde update kısmına geldim bir kaç güncelleme yapınca çalıştı touch pad.

Sitesinden realtek driverını indirdim mikrofon mevcutmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…