P pktsch0948 Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mart 2023 #1 manqueller dedi: Ben de. Gelir gelmez yaptım. Fakat hala ekran kartı kullanımı stabil değil, furmarkta OC yaparak 143 watt değerini gördüm. Sabit kalmıyor bir an önce çözmeleri lazım. Voltaj sınırlaması var cihazda kaldırmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz Türkçe Q klavye ile mi geliyor? Bunla ilgili bir şey bahsedilmemiş de
manqueller dedi: Ben de. Gelir gelmez yaptım. Fakat hala ekran kartı kullanımı stabil değil, furmarkta OC yaparak 143 watt değerini gördüm. Sabit kalmıyor bir an önce çözmeleri lazım. Voltaj sınırlaması var cihazda kaldırmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz Türkçe Q klavye ile mi geliyor? Bunla ilgili bir şey bahsedilmemiş de
Zenga Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 28 Mart 2023 #2 pktsch0948 dedi: Hocam cihaz Türkçe Q klavye ile mi geliyor? Bunla ilgili bir şey bahsedilmemiş de Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe Q ile geliyor.
pktsch0948 dedi: Hocam cihaz Türkçe Q klavye ile mi geliyor? Bunla ilgili bir şey bahsedilmemiş de Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe Q ile geliyor.