Çözüldü ROG STRIX G16 2023 laptopta mikrofon yok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Yalnız ilginçtir ki, laptopun mikrofonu yok.
Hoparlördeyken görüşme sağlayamıyorsunuz. Bilinçli yapılmış bir şey büyük ihtimal. Mikrofon bağlamanız gerekiyor iletişimde olmanız için. E zaten herkeste vardır diye tahmin ediyorum.
Bu zamana kadarki laptoplarda vardı iş için kullandıklarımda. Şimdi garibime gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sitesinden Realtek driverını indirdim mikrofon mevcutmuş
Yalnız ilginçtir ki, laptopun mikrofonu yok.

Haydaaaaa, olum mikrofon 50TL'lik bir şey, yer kaplamıyor neden çıkarmışlar. Kamera olmasa tamam ama mikrofonsuz laptop mu olur?

Teşekkür ederim.

Enee mikrofon yok mu? Valla bi gülme geldi. Neyse kulaklığım var diyelim geçelim

Haydaaaaa, olum mikrofon 50TL'lik bir şey, yer kaplamıyor neden çıkarmışlar. Kamera olmasa tamam ama mikrofonsuz laptop mu olur?

Vallahi anlamadım Be yaptıysam ses iletişim kuramadım

Teşekkür ederim.

Enee mikrofon yok mu? Vallahi bir gülme geldi. Neyse kulaklığım var diyelim geçelim

Bence fan sesinden ve Gaming olmasından dolayı koymamıslardır.

Çözüm
Dediğiniz gibi oldu neyse ki klavye ile bir şekilde Update kısmına geldim birkaç güncelleme yapınca çalıştı touch pad.

Çok ilginç bende indirdim fakat Skype ve Discord'da sesim gitmedi. Realtek ve Dolby de indirdim. Allah Allah

Çok ilginç bende indirdim fakat Skype ve Discord'da sesim gitmedi. Realtek ve Dolby de indirdim. Allah Allah

Ben de denemedim sadece ses verince mikrofon barı oynuyor. Bakalım şu sizin yaptığınız testleri yapayım sıra onlara gelince yine düzenlerim bu mesajı.

Ben de denemedim sadece ses verince mikrofon barı oynuyor. Bakalım şu sizin yaptığınız testleri yapayım sıra onlara gelince yine düzenlerim bu mesajı.
Tamamdır

Yahu bende standartta kapalıymış donanım, sorun giderden otomatik açtı mikrofonu. Bende ne olmuş diyorum varmış mikrofon @Teccno cahillik işte. Ben kapatmamıştım ama ilginç.

Tamamdır

Yahu bende standartta kapalıymış donanım, sorun giderden otomatik açtı mikrofonu. Bende ne olmuş diyorum varmış mikrofon @Teccno cahillik işte. Ben kapatmamıştım ama ilginç.

Çok saçma çünkü olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…