İntel Chipset sürücülerini kurdunuz mu?Laptopa Windows 10 kurdum ama laptoptan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Ses driveri uyumsuz sanırım. Windows 10 uyumlu driver nasıl bulabilirim?
Bu arada ben de win 10 denedim.Laptopa Windows 10 kurdum ama laptoptan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Ses driveri uyumsuz sanırım. Windows 10 uyumlu driver nasıl bulabilirim?
Windows 10 destekli Realtek ya da Dolby Vision kuracaksın bulabiliyor olman lazım. İntel driver’da yükle.Laptopa Windows 10 kurdum ama laptoptan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Ses driveri uyumsuz sanırım. Windows 10 uyumlu driver nasıl bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.