ROG STRIX G16 G614JI-N3127 alınır mı?

ohasetsuna

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Hepsiburada'da faizsiz 12 taksitle laptop alacağım ancak ne alsam bir türlü karar veremedim. Aşağıdaki linkte ve başlıkta olan laptopu alacağım ancak iyi yorumlar da var, kötü yorumlar da kararsız kaldım.

Ya da bu kadar para harcamayıp Acer mı alsam diye de düşünüyorum. Önerileriniz ve ASUS hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, Hepsiburada'da faizsiz 12 taksitle laptop alacağım ancak ne alsam bir türlü karar veremedim. Aşağıdaki linkte ve başlıkta olan laptopu alacağım ancak iyi yorumlar da var, kötü yorumlar da kararsız kaldım.

Ya da bu kadar para harcamayıp Acer mı alsam diye de düşünüyorum. Önerileriniz ve ASUS hakkındaki düşünceleriniz nedir?

ROG olan üst segment olduğu için ve güzel bir tasarımı olduğu için elbette herkesin kalbini çalar.

Acer olanda eminim her işini rahatça görecektir ancak kendisi i7 işlemcisini soğutamadığı için ısınıyor bu yüzden Turbo Boost'u kapatanlar dahi var.

Bu HP Omen hem 17 inç olması hem üst segment olmasıyla ve uygun fiyatıyla benim aklımı çeliyor açıkçası buna da göz atabilirsin. Bu fiyatta ekranı daha iyi ancak bir alt segment kasası olan cihazlar da mevcut; https://www.hepsiburada.com/hp-omen...-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00006GO28F

Başka önerilerde gelecektir ancak benim önerim bu kaliteli bir kasa varken 4070e 2K ekranlı laptop almak bana saçma geleceğinden bu fiyata başka cihaza bakmıyorum.

Merhaba ahbap öncellikle ikisi de şahane laptoplar fakat ASUS ROG daha iyi işlemci ve ekran kartı olarak fakat arada 30.000 TL'lik bir fark göremiyorum aşağıda verdiğim linkteki laptop MSI marka harikadır sizi yarıyolda bırakmaz.

Saygı ve sevgi ile iyi oyunlar.

Laptop için bu kadar para dökmeye gerek görmüyorum şahsen kasalı PC toplasan daha iyi olabilir senin için.

Merhaba ahbap öncellikle ikisi de şahane laptoplar fakat ASUS ROG daha iyi işlemci ve ekran kartı olarak fakat arada 30.000 TL'lik bir fark göremiyorum aşağıda verdiğim linkteki laptop MSI marka harikadır sizi yarıyolda bırakmaz.

Saygı ve sevgi ile iyi oyunlar.

MSI Delta 15 kullanıyordum ve menteşesi kırıldı ve sanırım bunlarda kronikmiş, MSI'a tekrar dönmem sanırım.

Laptop için bu kadar para dökmeye gerek görmüyorum şahsen kasalı PC toplasan daha iyi olabilir senin için.

Kasa almayı pek düşünmüyorum çünkü sabit değilim. Yine de önerin için teşekkürler.

MSI Delta 15 kullanıyordum ve menteşesi kırıldı ve sanırım bunlarda kronikmiş, MSI'a tekrar dönmem sanırım.

Kasa almayı pek düşünmüyorum çünkü sabit değilim. Yine de önerin için teşekkürler.

Menteşe kırılması her ne kadar malzame kalitesinden olsa da burada kullanıcı rolüde önemlidir.

Geri
Yukarı