Rog Strix G513IC oyunlarda mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Hasan Dizman

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung m2 ssd
Ekran kartı
Rtx 3050
Anakart
Asus
İşlemci
Ryzen 7 4800h
Minidumps - Google Drive minidumplar bunun içinde.
ASUS ROG STRIX G513IC modeli 4 aylık bir laptop kullanıyorum. Son 1 aydır sürekli mavi ekran vermeye başladı. FIFA 23 oynarken başlarda kendi kendine kapanıp açılıyor ve bazen de siyah ekranda kalıyordu. Son zamanlarda diğer oyunlarda da oyunu kapatmaya ve ara sıra mavi ekran vermeye başladı. Temiz kurulum yaptım, diğer çoğu çözümleri denedim fakat herhangi bir sonuç alamadım. Servise göndermeden önce son bir kez daha araştırmak istiyorum. O yüzden bir çözümü varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SYMBOL_NAME: nvlddmkm+1047cc

MODULE_NAME: hardware

IMAGE_NAME: hardware

Grafik kartınızda sorun olabilir. DDU ile ekran kartı driverınızı kurmayı denediyseniz cihazı servise gönderin.

DDU ile herhangi bir işlem yapmadım hocam.
Alttaki işlemi deneyin. Sorun çözülmezse dönersiniz.
- DDU kullanmak için rehberi takip edin.

- Nvidia sürücünüzü verdiğim linkten son sürümü game ready olanı indirin. Nvidia eski linki artık geçerli değil ve o sayfadaki driverlar çok eski. O yüzden bu yeni linki kullanıyoruz. Google'da ne yazık ki eski sayfası 1.ci sırada.
(Otomatik seçimle uğraşmayın 2 dakika kartınızı ve işletim sistemi bilgilerinizi kendiniz seçin.)

Driver kaldırma ve tekrar driver yükleme işlemini internetsiz güvenli modda yapmalısınız. Buna girmek içinde açılışta F8 sürekli basıp kurtarma seçenekleri ekranında başlangıç seçenekleri tıklayın. Oradan gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod f kaçtaysa o tuşa basın.

Sorun devam ederse 1-2 sürüm eski driver deneyin. Hala sorun devam ediyorsa DDU ile kaldırıp bu sefer kendiniz kurmayın. Windows yüklesin. Hepsine rağmen sorun devam ediyorsa dönüş sağlarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı