ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

Yeni serileri görmemiştim, çok hoş olmuş. Epey araştırmıştım önceki modeli bence alınır, mevcut kasamı satabilirsem ben de almayı düşünüyorum bir tane.
 
Alınır. Fiyatındaki alternatifler Monster şu anda. Dün de birkaç soru ve konu açıldı. Oraya yazılanları okuyabilirsiniz. Artısıyla/eksisiyle değerlendirenler oldu. Panel ve MUX olmaması dışında bir eksisi yok, kamera opsiyonel.
 
Teknik servis ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım çoğu yerde ASUS'un servisinin kötü olduğunu söylemişler. MUX olmadanda iyi bir performans alabilir miyim? Ve panel farkı neyi etkiler.
 
Teknik servis ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım çoğu yerde ASUS'un servisinin kötü olduğunu söylemişler. MUX olmadanda iyi bir performans alabilir miyim?
Hocam rehberi etiketledim "MUX" yazısına. Orayı okursanız çok iyi olur, neyle karşılaşacağınızdan haberdar olursunuz. Asus'un servisi genele vurduğumuzda kötü, çok şikayet var. Allah ellerine düşürmesin. Fakat ürünün bozulacağını sanmam. ROG'larda çok problem çıkmıyor genelde.
 
Hocam rehberi etiketledim "MUX" yazısına. Orayı okursanız çok iyi olur, neyle karşılaşacağınızdan haberdar olursunuz. ASUS'un servisi genele vurduğumuzda kötü, çok şikayet var. Allah ellerine düşürmesin. Fakat ürünün bozulacağını sanmam. ROG'larda çok problem çıkmıyor genelde.

Okudum hocam.
Yanlış bilmiyorsam rasizable bar özelliğinin MUX'u dengelemesi lazım yani sonuçta biri daha az FPS almamı sağlıyacakken biri FPS'yi arttırıcak.
Ve sanırım son sorum. ASUS'un kendi sitesi üzerinde 2.3kg yazıyor ama Hepsiburada'da 2.7kg yazıyor acaba tam ağırlığını bilen var mı?
 
Şu an bu bilgisayardan yazıyorum , ekranı harici her şeyi çok iyi memnunum. Ekran netliği biraz az gibi ,bana garip geldi , renk skalası normal kullanıcılar için idare eder diye düşünüyorum çok kötü değil. Pil ömrü çok iyi bu arada bunu belirtmem lazım .
 

Geri
Yukarı