M memo89 Megapat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, ASUS ROG STRIX GTX 1650 Super ekran kartım açılışta çok ses yapıyor. Videosunu atıyorum... Kasa fanları, PSU fanı sorun yok.
Arkadaşlar, ASUS ROG STRIX GTX 1650 Super ekran kartım açılışta çok ses yapıyor. Videosunu atıyorum... Kasa fanları, PSU fanı sorun yok.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.063 Makaleler 4 Çözümler 20 18 Ocak 2021 #2 Ekran kartının fan sesi ise bazı ekran kartları açılışta fan testi yapıyorlar. Benim RX570'te o şekilde.
Ekran kartının fan sesi ise bazı ekran kartları açılışta fan testi yapıyorlar. Benim RX570'te o şekilde.
M memo89 Megapat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Itechin.g dedi: Ekran kartının fan sesi ise bazı ekran kartları açılışta fan testi yapıyorlar. Benim RX570'te o şekilde. Genişletmek için tıkla... Senin ekran kartı modeli rog strix mi?
Itechin.g dedi: Ekran kartının fan sesi ise bazı ekran kartları açılışta fan testi yapıyorlar. Benim RX570'te o şekilde. Genişletmek için tıkla... Senin ekran kartı modeli rog strix mi?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.063 Makaleler 4 Çözümler 20 18 Ocak 2021 #4 Yok değil ama her marka yapabiliyor bunu MSI, ASUS, Gigabyte fark etmiyor. Fakat benim dediğim ses 1saniye sürüyor anlık olarak fan tam hızında çalışıyor. Kullandığım çoğu kartta da yaşadım bunu.
Yok değil ama her marka yapabiliyor bunu MSI, ASUS, Gigabyte fark etmiyor. Fakat benim dediğim ses 1saniye sürüyor anlık olarak fan tam hızında çalışıyor. Kullandığım çoğu kartta da yaşadım bunu.