ROG STRIX RTX 3080 O.C. Kaç sene idare eder?

1080Ti günümüzde gitmediği gibi yeni çıkan teknolojilerle yazılımların sınırları yükseleceğinden 2 nesil sonrası için iş göreceğini düşünmüyorum maksimum 3 yıl daha performansını korur örneğin 980Ti zamanında tam olarak bilmiyorum ama Far Cry 3 çıkmıştı sanırım yada 780Ti dönemlerinde. Far Cry 3 in 3080 çok çok üst seviye kalıyorken 780Ti için Cyberpunk yetersiz kalıyor. İleridede aynı muhabbet olacak ve bence aralık daha da kısalıyor.

Bu sabah yeni bir ASUS ROG STRIX RTX 3080 white OC Edition aldım. Bu beni kaç yıl idare eder?

Hocam 1080p oyunculuk içinse kafanız 3-6 yıl arası rahat olur, daha sonrasında değiştirirsiniz. Eğer RTX 30 serisine getirilmezse -ki zor- DLSS 3.0'ın yokluğunu belki çıtırından hissedersiniz ama sizi kahretmez; sonuç olarak DLSS 2.0 da 3080'de mevcut. Kart soğutma açısından da gayet yeterli bir kart, eğer 2K-4K gibi çözünürlüklere çıkacak olursak tabi ömrü biraz kısalacaktır.

Overall baktığımızda hayırlı olsun, kafanızı kullanacağınız 5-6 yıllık süre içinde rahatta tutacak bir karttır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı