Furkan Borak
Hectopat
0 alacağım. 4060 parasına satılıyor ama 4060'dan çok daha güçlü ve ömürlü bir kart. DLSS ile çok bir işim yok.İkinci el mi alacaksın? 3060 Ti şu an 4060 parasına satılıyor çünkü.
0 alacağım. 4060 parasına satılıyor ama 4060'dan çok daha güçlü ve ömürlü bir kart. DLSS ile çok bir işim yok.İkinci el mi alacaksın? 3060 Ti şu an 4060 parasına satılıyor çünkü.
Değil, 0 alınacak bir kart hiç değil. Belki kas gücü olarak biraz öne geçebilir ancak DLSS o farkı 2'ye katlayıp geçiyor. DLSS ile işiniz yoksa zaten AMD alın daha F/P kartları mevcut. Ömrü konusunda ise 4060 öldüğü vakit 3060Ti toprak olmuş olacak. (DLSS göz önünde bulundurulduğunda, yoksa aynı anda ömürleri bitecektir.)0 alacağım. 4060 parasına satılıyor ama 4060'dan çok daha güçlü ve ömürlü bir kart. DLSS ile çok bir işim yok.
Kesinlikle 6700XT.6700XT mi bu mu?
6700XT mi bu mu?
Eğer 2. el almayı düşünüyorsanız bence, RX 6800 veya RTX 3070 almayı düşünmenizi öneririm bu iki kart kendi serilerinin en verimli kartları bana göre düşük güç tüketimi olmaları.Sanırım en iyi kart şuanlık 3060Tİ gibi. Fiyatı da gayet güzel. 3060Tİ almayı düşünüyorum 1-2 ay sonra.
DLSS 3.0 (FG)'dan bahsetmiştim, muadili olan FSR3 FG'a karşın bana göre bariz bir şekilde daha az ghosting gibi sorunlara sahip, daha başarılı yani.Yorumlarda DLSS bir artı diyen arkadaşlar var da NVIDIA hayranı ve sürekli kullanan biri olarak DLSS gözle görülür bir kalitede azalma yapıyor zaten görüntü ölçeğini azaltıyor bunu biliyoruz o yüzden saf güç ekran kartlarına yönelmek istiyenlen 4060 yerine 3060 Ti tercih edebilir görüntüde kalite kaybı önemli değil FPS 2 katına çıksın istiyenler için 4060 daha iyi bir seçenek.
Yorumlarda DLSS bir artı diyen arkadaşlar var da NVIDIA hayranı ve sürekli kullanan biri olarak DLSS gözle görülür bir kalitede azalma yapıyor zaten görüntü ölçeğini azaltıyor bunu biliyoruz o yüzden saf güç ekran kartlarına yönelmek istiyenlen 4060 yerine 3060 Ti tercih edebilir görüntüde kalite kaybı önemli değil FPS 2 katına çıksın istiyenler için 4060 daha iyi bir seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.