ROG STRIX Scar 18'e SSD önerisi

RaveN Tattoo

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba, bir laptop aldım. 1TB SSD var sanırım içerisinde. Yakın zamanda da dolacak gibi duruyor. Bunun hafızasını nasıl yükseltirim? Kasaya takılan M.2 tarzı şeyler bunlara da takılır mı ve ben kendim takarsam garanti dışı kalır mı acaba? Bir de buna uyumlu olduğuna nasıl emin olacağım vs bir ton bilmediğim şey var. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Aldığım laptop bu.

4 TB taşınabilir SSD alabilirsiniz.

Yok taşınabilir bir SSD almak istemiyorum. Laptopa takmak istiyorum 2TB falan yeter bana.

Bunu buldum biraz araştırdım da bu uyumlu galiba bunu vatan da takarlar mı ve uyumlu mu diye Vatan Bilgisayar'ı arayacağım. Ulaşamadım az önce tekrar denerim artık.

Bende de 990 Pro var, uyumlu. Teknik servis 750TL ücret istiyor.

Oha 750 TL'lik ne yapıyor ya tornavidayla açıp takacak işte. Garanti dışı kalmazsa ben bakayım. Vatan da takarlar mı dur bir daha arıcam.

Aradım da biz takamıyoruz ASUS servisine göndermeniz lazım yoksa servis dışı kalır diyor. Ne saçma şey ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oha 750 TL'lik ne yapıyor ya tornavidayla açıp takacak işte. Garanti dışı kalmazsa ben bakayım. Vatan da takarlar mı dur bir daha arıcam.

Aradım da biz takamıyoruz asus servisine göndermeniz lazım yoksa servis dışı kalır diyor ne saçma şey ya.

Servis dışı kalmıyor, ben ASUS ile görüştüğümde benim takabileceğimi söylediler. Siz yine de arayıp doğrulatın. 9.00-18.00 olması gerek çalışma saatleri, kapanmadan arabilirsiniz.

Servis dışı kalmıyor, ben ASUS ile görüştüğümde benim takabileceğimi söylediler. Siz yine de arayıp doğrulatın. 9.00-18.00 olması gerek çalışma saatleri, kapanmadan arabilirsiniz.

Yarın ASUS'u arayıp teyit edeyim. Gidip alır evde takarım ya 3-5 vida sökeceğiz takacaz falan videolar vardır buluruz.

Geri
Yukarı