Rog Tytan G30 Gta5? + Sistem Güncelleme

humaku

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar asus rog g30 kullanıyorum.(Sistem detayları aşağıda) Bildiginiz üzere yakında GTA5 çıkacak ve sistem gereksinimleri açıklandı. Size ilk sorum şu:
Bu sistem Gta5 i üst seviye ayarayarlar da oynatır mı?

2.Şuan bilgisayarimdaki ekran kartı beni ne kadar götürür?

3.Ileriye dönük düşünürseniz tavsiye edeceginiz üst seviye ekran kartı nedir?

Bu sorulara vereceğiniz cevaplarla belki yakin bir zamanda sistemi update edebilirim arkadaşlar.

Sistem özelliklerim:

i7 4770k işlemci
Nvidia GTX760 3Gb 192bit
16gb Ram
Ilgilenen herkese şimdiden teşekkür eediyorum.

GTA 5' i rahatlıkla maximum ayarlarda oynayabilirsin. Ekran kartın ise gayet iyi bir ekran kartı şuandaki oyunların 1-2 tanesi hariç hepsini en iyi grafiklerde oynayabilirsin ama teknoloji her geçen gün ilerlemekte şimdiden kesin bir şey söylemek zor ama 2-3 yıl daha sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.

Şuan ekran kartınızı güncellemenizi gerektirecek bir durum göremiyorum işlemciniz zaten canavar bu sistem sizi bir kaç yıl daha sorunsuz idare edecektir sonra daha iyi bir bütçe ile daha güncel daha güçlü bir kart alabilirsiniz.

Bütçeyi fazla düşünmedim doğrusu. En yeni teknolojileri destekleyen render ve uzun yogun kullanımlar icin rami biraz fazla olan yeni teknoloji ekran kartı bakiyorum. gerci suan kullandığım ekran kartindan gayet memnunum ve dolar kuru elektronik eşya almayi zorlaştırıyor. Bu yuzden sanırım bir süre bekleyeceğim. :(

Şuan bilgisayarında ki ekran kartı seni 2 sene götürür sana tavsiyem asus gtx980 rog strix ama yok ben en üst seviye ekran kartı istiyorum dersen asus r9 290x2 rog aresiii öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı