- SSD veya HDD modeli
- Sabrent SB-RKT4P-2TB
- Anakart
- Asus ROG Z590 Maximus XIII Hero
Merhaba. Amazon Almanya'dan satın aldığım 1 TB ve 2 TB sabrent M.2 SSD'leri yaklaşık 9 aydır kullanıyorum.
1 TB olanda Windows 10 kurulu ve hiçbir sorun yaşamadım ancak 2 TB olan bir anda gitti. Şu an Windows ısrarla bu SSD'yi görmüyor.
SSD'yi anakart üzerinden söküp diğer 2 adet slotta denedim ama yine olmadı. Sonra SSD'yi M.2 SSD kutusu yardımı ile external olarak PC'ye USB-C portundan bağladım. Windows disk yönetimi panelinden diskleri tarattığımda gördü ve GPT olarak diski başlatmak istedim. Ancak hata verdi.
Şu an bu diski bir türlü Windows görmüyor. Sorunu tam olarak da anlayamadım. Ne yapmam gerekiyor acaba?
Yardımcı olursanız memnun olurum.
Anakart modeli: ASUS ROG Z590 Maximus XIII Hero
M.2 SSD modeli: Sabrent 2TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCI-E M.2 SSD (SB-RKT4P-2TB)
Ürüne ait web sayfası:
www.sabrent.com
1 TB olanda Windows 10 kurulu ve hiçbir sorun yaşamadım ancak 2 TB olan bir anda gitti. Şu an Windows ısrarla bu SSD'yi görmüyor.
SSD'yi anakart üzerinden söküp diğer 2 adet slotta denedim ama yine olmadı. Sonra SSD'yi M.2 SSD kutusu yardımı ile external olarak PC'ye USB-C portundan bağladım. Windows disk yönetimi panelinden diskleri tarattığımda gördü ve GPT olarak diski başlatmak istedim. Ancak hata verdi.
Şu an bu diski bir türlü Windows görmüyor. Sorunu tam olarak da anlayamadım. Ne yapmam gerekiyor acaba?
Yardımcı olursanız memnun olurum.
Anakart modeli: ASUS ROG Z590 Maximus XIII Hero
M.2 SSD modeli: Sabrent 2TB Rocket 4 Plus NVMe 4.0 Gen4 PCI-E M.2 SSD (SB-RKT4P-2TB)
Ürüne ait web sayfası:
Rocket 4 Plus SSD
PCIe 4.0 x4 interface, NVMe 1.3 compliant. APST/ASPM/L1.2 support. Supports SMART and TRIM functions. Works in an enclosure. Wide flash compatibility. Uses TLC with DRAM. Advanced endurance features for a long drive lifespan. Upgradeable firmware and software support. 4.0-capable motherboard and...
Son düzenleyen: Moderatör: