ASUS Rog Zephyrus G14 Ga401qc-bm206 Amd Ryzen 7-5800hs 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx3050 14" Fhd Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
2 ay önce aynı fiyata 3050Ti 16GB RAM QHD ekranlı modelinin indirim konusunu açmıştım. O zamandan bu zamana dolar kuru 2.5TL, TRT Bandrol payı %2 arttı. Maalesef aynı fiyata bu cihaz alınabiliyor şuan. Macbook tarzında ekran kartlı laptop arayanlar bakabilir.
TEKNİK ÖZELLİKLER:
İşlemci:AMD Ryzen 7 5800HS Mobile Processor (8-core/16-thread, 20MB cache, up to 4.4 GHz max boost)
MacBook'umu satıp bunu alma fikri çık aklımda lütfen. Type-C üzerinden şarj olsa bayağı iyi bir laptop olabilirmiş ama. Windows laptopların taşınabilirlik için en büyük sorunu aşırı büyük şarj adaptörleri bence.
MacBook'umu satıp bunu alma fikri çık aklımda lütfen. Type-C üzerinden şarj olsa bayağı iyi bir laptop olabilirmiş ama. Windows laptopların taşınabilirlik için en büyük sorunu aşırı büyük şarj adaptörleri bence.
Emin misiniz? Özelliklerde bir Type-C portu için Power Delivery ibaresi var lakin bunun laptopu şarj etmek için değil de laptoptan şarj etmek için olduğunu düşünüyorum. Zira Lenovo Legion 5 2020'de de aynı port var üzerinde USB PD yazıyor ama amacı laptoptan şarj etmek için.
Emin misiniz? Özelliklerde bir Type-C portu için Power Delivery ibaresi var lakin bunun laptopu şarj etmek için değil de laptoptan şarj etmek için olduğunu düşünüyorum. Zira Lenovo Legion 5 2020'de de aynı port var üzerinde USB PD yazıyor ama amacı laptoptan şarj etmek için.
2-3 gündür bu fiyatta.Çok üzülüyorum şuan alamadığıma.1-2 ay sonra alabilecek durumun olacak yoksa şuan saniye beklemeden alırdım.Her şeyiyle tam olarak istediğim model.