Çözüldü ROG Zephyrus G14 uygulamaları kasarak açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laksed

Hectopat
Arkadaşlar selam. ASUS ROG Zephyrus G14 aldım ve 1 saat önce bilgisayarı ilk kez açtım. Armoury Crate uygulamasından birkaç ayar kurcaladım ve şu an fan modu en sessizde GPU modunu da ecoda kullanarak sıfır ses çıkaran mükemmel bir laptop ile YouTube'da gezinip film izleyebiliyorum. Fakat birkaç şey aklıma takıldı.
1. olarak belki yanlış hissediyorumdur ama uygulamalara tıkladığımda sanki birazcık da olsa kasarak hafif bir düşük FPS'le yeni uygulama açıyor gibi geldi. Bunun bir çözümü var mıdır? Aynı zamanda bir uygulama yüklerken çıkan devam et falan yazılarının olduğu yükleme ekranında da yazı tipleri sanki yanlış çözünürlükmüş gibi bulanıktı.
2. olarak da g-helper diye bir şey duydum özellikle ASUS'un bu modellerinde falan bayağı işe yarıyormuş. Sizce Armoury Crate yerine kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de son kez hangi driverları güncellemem gerektiğiyle ilgili Driver Booster tarzı bir şey indirmem illa gerekli mi farklı bir yolu var mıdır?

Hayır o gibi uygulamaları kullanmayın yanlış driver kurabiliyorlar. NVIDIA ekran kartınız varsa GeForce Experience. Genel güncellemeler için Windows güncellemeleri ek olarak G-Helper üzerinden de yapılıyorsa yapın.
Driverlarınızı güncellediniz mi? Ayrıca Armoury Crate yerine G-Helper kullanın.
Ne gibi bir fark oluyor tam olarak? YouTube'da ve burda bir kaç inceleme okudum ama ikisi de aynı gibi geldi yaptıkları bakımından.

Ne gibi bir fark oluyor tam olarak? YouTube'da ve burda bir kaç inceleme okudum ama ikisi de aynı gibi geldi yaptıkları bakımından.
Bir de zaten yepyeni bilgisayar bir daha driver güncellemeye gerek olur mu?

Ne gibi bir fark oluyor tam olarak? YouTube'da ve burada birkaç inceleme okudum ama ikisi de aynı gibi geldi yaptıkları bakımından.

Bir de zaten yepyeni bilgisayar bir daha driver güncellemeye gerek olur mu?

Driverları güncellemeniz gerek. G-helper hem daha stabil hem de daha kullanışlı bir uygulama Armoury Crate gibi boş boş özellikler barındırıp laptopu yormuyor iyi bir uygulama değil.

Driverları güncellemeniz gerek. G-helper hem daha stabil hem de daha kullanışlı bir uygulama Armoury Crate gibi boş boş özellikler barındırıp laptopu yormuyor iyi bir uygulama değil.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de son kez hangi driverları güncellemem gerektiğiyle ilgili driver booster tarzı bir şey indirmem illa gerekli mi farklı bir yolu var mıdır?

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de son kez hangi driverları güncellemem gerektiğiyle ilgili Driver Booster tarzı bir şey indirmem illa gerekli mi farklı bir yolu var mıdır?

Hayır o gibi uygulamaları kullanmayın yanlış driver kurabiliyorlar. NVIDIA ekran kartınız varsa GeForce Experience. Genel güncellemeler için Windows güncellemeleri ek olarak G-Helper üzerinden de yapılıyorsa yapın.

Çözüm
Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim. Az önce GeForce Experience üzerinden bir güncelleme ve Windows Update üzerinden de bir kaç güncelleme yaptım. Armoury Crate'yi de uninstal tool ile silip G-helper yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…