Çözüldü Rogue Company Disconnect hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Alyven

Kilopat
Rogue Company'yi Epic Games'den yeni aldım hoşuma gitti indirdim ama oyuna girdiğimde bu hata ile karşılaşıyorum sorununu bilen var mı?

(Not): Sistem özelliklerim ile bir sorun ise sistem özelliklerim yeterli oyun için.

Dosya Ekleri

• Rogue Company Screenshot 2020.11.08 - 19.48.42.57.png
    Rogue Company Screenshot 2020.11.08 - 19.48.42.57.png
    819,7 KB · Görüntüleme: 268
Çözüm
Başlıkta oyun açılmıyor demişsiniz ama gördüğüm kadarıyla oyun açılıyor ama bağlantı yok. Eğer herkes aynı anda bağlanıyorsa sıkıntı olabilir.

Ki evet, şu anda bağlantı sorunu varmış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Başlıkta oyun açılmıyor demişsiniz ama gördüğüm kadarıyla oyun açılıyor ama bağlantı yok. Eğer herkes aynı anda bağlanıyorsa sıkıntı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Teşekkür ederim abi çok detaylı yazmadım benim hatam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı