Peki Hades oyunu sizce nasıl bir oyun, oynadınız ve tavsiye eder misiniz? Hazır yine 32 TL olmuşken oynayacakta oyun bulamıyorken alayım diyorum. Eğlenceli zaman geçirir miyim?Çok temelinde her ölümde baştan başladığın ama çeşitli konularda ilerlemeye devam ettiğin türdür. Ölürsün, baştan başlarsın. Ama hikaye devam eder, gibi.
Bunun dışında bilgim dahilinde konuşursam; bölüm bölüm ilerleme ve bir tık da RPG içerebiliyor.
Dead Cells, Hades gibi oyunlar rogue-like denebilir.
Yani dungeon tarzı gibi oyunlar mı?Çok temelinde her ölümde baştan başladığın ama çeşitli konularda ilerlemeye devam ettiğin türdür. Ölürsün, baştan başlarsın. Ama hikaye devam eder, gibi.
Bunun dışında bilgim dahilinde konuşursam; bölüm bölüm ilerleme ve bir tık da RPG içerebiliyor.
Dead Cells, Hades gibi oyunlar rogue-like denebilir.
Kesinlikle. 32 TL değil, aslında daha fazlasını hak ediyor. Çok güzel fiyat. 80 saate dayanmıştım toplam oynama süresinde.Peki Hades oyunu sizce nasıl bir oyun, oynadınız ve tavsiye eder misiniz? Hazır yine 32 TL olmuşken oynayacakta oyun bulamıyorken alayım diyorum. Eğlenceli zaman geçirir miyim?
Evet, denilebilir.Yani dungeon tarzı gibi oyunlar mı?