yirmibes25 Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 120 7 Kasım 2025 #1 Çoğu oyunu oynadım, biraz daha niş öneriler istiyorum. Forumdaki Rogue Like sevenlerden.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.963 Çözümler 5 7 Kasım 2025 #2 yirmibes25 dedi: Çoğu oyunu oynadım, biraz daha nıs öneriler istiyorum. Forumdaki Rogue like sevenlerden. Genişletmek için tıkla... Hocam Katana Zero oynadınız mı? Tam olarak bir Rogue like olmasa da souls like olan ama Rogue likeda sayılabilecek blasphemous serisine bakmanızı tavsiye ederim.
yirmibes25 dedi: Çoğu oyunu oynadım, biraz daha nıs öneriler istiyorum. Forumdaki Rogue like sevenlerden. Genişletmek için tıkla... Hocam Katana Zero oynadınız mı? Tam olarak bir Rogue like olmasa da souls like olan ama Rogue likeda sayılabilecek blasphemous serisine bakmanızı tavsiye ederim.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #3 Megabonk.
yirmibes25 Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 120 7 Kasım 2025 #4 Kasım_0 dedi: Hocam Katana Zero oynadınız mı? Tam olarak bir Rogue like olmasa da souls like olan ama Rogue likeda sayılabilecek blasphemous serisine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama metroidvania aramıyorum daha yeni silksong bitirdim yine sağ ol öneri için. Emma Stone dedi: Megabonk. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil vampire survivors tarzı oyunları sevmiyorum brotato dışında, çabuk bayıyor.
Kasım_0 dedi: Hocam Katana Zero oynadınız mı? Tam olarak bir Rogue like olmasa da souls like olan ama Rogue likeda sayılabilecek blasphemous serisine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Oynadım ama metroidvania aramıyorum daha yeni silksong bitirdim yine sağ ol öneri için. Emma Stone dedi: Megabonk. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil vampire survivors tarzı oyunları sevmiyorum brotato dışında, çabuk bayıyor.