Rol yapma-adventure oyun önerisi

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller;

Adventure tipinde, level kasmalı ya da envanter sistemi olan kılıçlı yaşayan bir dünyası olan uzun süreli bir oyun biliyor musunuz arkadaşlar?

Haftalardır böyle bir oyun arayışı içindeyim ve bir türlü bulamadım.

Divinity II: Developer's Cut, Fable Anniversary, Kingdoms of Amalur, Risen üçlemesi, Two Worlds 1 - 2, Venetica'ya bi' bakabilirsiniz.

Risen - Fable zamanında bitirdim, bunlar dışındakiler biraz eski gibi geldi hocam. Gene de bakacağım, Kingdoms of Amalur'u sevdim gibi.
Ya eskiler zaten, orası öyle. Ama hem eski olmalarına rağmen (bence) oynanmayacak oyunlar değiller. Hem de, bilmiyorum ne kadar konuyla alakalı bi' yorum olacak ama, günümüzde bile sağda solda öve öve bitirilemeyen, ağızdan düşmeyen oyunlardan çok da eski ya da farklı sayılmazlar (kimseyi olumsuz eleştirdiğim yok, yanlış anlaşılmasın).

Yine de siz bilirsiniz tabii.

Son düzenleme:
Tercihen Co-op.
Tam şu tarzda bir şeyler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube videosu paylaşmam yasak mı bilmiyorum.

Buna kesinlikle Crystal Saga derdim fakat artık eskidiği için diyemiyorum.

The Witcher 3: Wild Hunt.
Divinity: Original Sin 2
Horizon Zero Dawn.
Dark Souls III.

Önerdiğiniz oyunların hepsini bitirdim.

Divinity II: Developer's cut, fable anniversary, kingdoms of amalur, risen üçlemesi, two worlds 1 - 2, Venetica'ya bi' bakabilirsiniz.

Risen fable zamanında bitirdim bunlar dışındakiler biraz eski gibi geldi hocam gene de bakacağım kingdoms of Amalur'u sevdim gibi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı