- Makaleler
- 4
Eski ama cok ilgi cekici bir dunyasi var. Oynarsan anlarsin.Çook eski be hocam.
Eski ama cok ilgi cekici bir dunyasi var. Oynarsan anlarsin.Çook eski be hocam.
Oynaması kolay. Zaten ne kadar zor olabilir ki? Oyun eski olduğu için zaten pek fazla mekanik yok. Hikayesini ise ben açıkçası seviyorum.Sizce hikaye açısından hala gideri olan bir RPG mi ve oynaması kolay mı?
@Sinyor Ezio Auditore, oblivion?
Oynaması kolay. Zaten ne kadar zor olabilir ki? Oyun eski olduğu için zaten pek fazla mekanik yok. Hikayesini ise ben açıkçası seviyorum.
Hayır bağlantı yok. Fakat oyun bir RPG değil.The elder scroolstan keyif alamamıştım hocam ondan alır mıyım sizce.
Fallout 4 nasıldır ikisi arasında hikaye bağı var mı acaba?
@Sinyor Ezio Auditore divinity original Sin'den başla.
Hayır bağlantı yok. Fakat oyun bir RPG değil.
TR yamayi ben calistiramadim. İnternette guzelce arastir.Fiyatı uygun güzele de benziyor Enis Kirazoğlu bir ara videosunu da yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam biraz bakınayım satın alırım belki hocam teşekkürler öneri için.
New Vegas'ı satın alacağım şimdi Ultimate olan paketi almamı önerir misiniz yoksa sadece kendisi yeterli mi hocam? Oyunu TR yama ile oynayacağım.
Türkçe yamayı çalıştırabilmek için Courier's Stash DLC'sini de almalısın. Evet çok tuhaf ama öyle. 2 TL şu an DLC. Onun dışında güzel DLC'ler var, kötü DLC'ler var. Her bir DLC'ye teker teker bakmanı öneririm.Fiyatı uygun güzele de benziyor Enis Kirazoğlu bir ara videosunu da yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam biraz bakınayım satın alırım belki hocam teşekkürler öneri için.
New Vegas'ı satın alacağım şimdi Ultimate olan paketi almamı önerir misiniz yoksa sadece kendisi yeterli mi hocam? Oyunu TR yama ile oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.