eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 ROM atyordum hafıza birden 9GB'a düştü. Ne yapmam lazım? @Umut Nas
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #11 Umut Nas dedi: 1,5 GB olması gerek. Dosya bu: Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience download.pixelexperience.org Genişletmek için tıkla... Recovery ne işe yarıyor yanındaki? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: 1,5 GB olması gerek. Dosya bu: Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience Xiaomi Redmi Note 8/8T (ginkgo) - Pixel Experience download.pixelexperience.org Genişletmek için tıkla... Recovery ne işe yarıyor yanındaki?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #12 eater dedi: Recovery ne işe yarıyor yanındaki? Genişletmek için tıkla... TWRP, OFox gibi kendi kurtarma menüsü işte Artı 0 Eksi
eater dedi: Recovery ne işe yarıyor yanındaki? Genişletmek için tıkla... TWRP, OFox gibi kendi kurtarma menüsü işte
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #13 Umut Nas dedi: TWRP, OFox gibi kendi kurtarma menüsü işte Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ama OrangeFox'ta boş gözüküyor hafıza. Kendi recoverysini mi kurmam lazim? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: TWRP, OFox gibi kendi kurtarma menüsü işte Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ama OrangeFox'ta boş gözüküyor hafıza. Kendi recoverysini mi kurmam lazim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #14 eater dedi: Hocam kurdum ama OrangeFox'ta boş gözüküyor hafıza. Kendi recoverysini mi kurmam lazim? Genişletmek için tıkla... Format data yapmalisiniz hocam. Artı 0 Eksi
eater dedi: Hocam kurdum ama OrangeFox'ta boş gözüküyor hafıza. Kendi recoverysini mi kurmam lazim? Genişletmek için tıkla... Format data yapmalisiniz hocam.