ROM atarken veriler nasıl korunur?

Domuz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H
Amd Ryzen 5 5600
Asus GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB
XPG Gammix D35 (2x8) 3200MHz CL16
Kingston NV2 1TB
Meslek
Öğrenci
Android 4.1.2 kullanan bir tabletim var. Bu tabletimde yaklaşık 10 yıllık bir Asphalt 8 hesabım var herhangi bir yere bağlanmamış vaziyette bunu hesabıma bağlamak istiyordum fakat güncellememi istediği için uygulamayı açamıyorum. Çözümü ROM atmakta buldum fakat ROM atarken de cihazı sıfırlamak lazımmış. ROM atarken kullandığımız yazılımda neleri silip sileceğimizi belirleyebiliyoruz. Size sorum Asphalt 8 oyunundaki verilerimi silmeden tabletime nasıl ROM atabilirim ve Android sürümümü yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google One ve Google'ın benzer ürünleri ile yapabilirsiniz Play Store açıyor mu? APK yükleyebiliyor musunuz?

Google One ve Google'ın benzer ürünleri ile yapabilirsiniz Play Store açıyor mu? APK yükleyebiliyor musunuz?

Google uygulamalarını açabiliyorum. Google onedan emin değilim denemedim. Açılmayanlarda var mesela YouTube. Play Store açılıyor sürümümün yettiği uygulamalar indirilebiliyor. APK yükleyebiliyorum fakat uygulamanın sürümü Android 4.1.2'den yukarısını destekliyorsa yani 4.1.2 de çalışmaya uygun değilse paket yükleyicisi uygulamayı yüklemiyor. APK editör gibi uygulamalardan yükleyince de uygulama açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı