Çözüldü ROM yükleme sonrasında veri kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

celilemrednsmnt

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2020
Mesajlar
4.783
Makaleler
1
Çözümler
24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, XFX RX 5700 XT Double Dissipation, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, B450M Dragon, Kioxia Exceria G2 1 TB, Snowman T6, WD 1 TB HDD, Frisby 9320G Mesh.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
ROM yükleme işlemini gerçekleştirmeden önce tüm verilerimi mailimle senkronize ettim ve WhatsApp yedeklemesini medya dosyaları ile birlikte yaptım. Fakat ROM yükledikten sonra WhatsApp yükleyince bu yedeklemedeki verilerimi alamadım. Play Store'da daha önceden yüklediğim uygulamaların kaydını da bulamadım. Özellikle WhatsApp'taki verilerim benim için önemli. Google Drive uygulamasında yedekleme verilerim görünüyor fakat WhatsApp uygulamasında bu verileri geri getiremedim. Bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz?

@Umut Nas sizi etiketlemiştim aslında ama moderasyon ekibinin bana garezi var sanırım silmiş. Yardımcı olur musunuz?
 
ROM yükleme esnasında tüm verileri sildiğimiz için yedeklenmeyen verileri kurtarmak imkansız hocam. Sağlık olsun.
Verileri WhatsApp uygulamasının içindeki yedekleme sistemiyle yedekledim zaten. WhatsApp kurulum esnasında bu veriler çıkmadı ekranda. Bunu nasıl çözerim onu soruyorum?
 
Verileri WhatsApp uygulamasının içindeki yedekleme sistemiyle yedekledim zaten. WhatsApp kurulum esnasında bu veriler çıkmadı ekranda. Bunu nasıl çözerim, onu soruyorum?
WhatsApp yedekten yükleme seçeneğini sadece ilk kurulumda soruyor. Google Drive yükleyin, WhatsApp'ın verilerini sıfırlayıp tekrar kurulum yapın, bir ihtimal bu şekilde sorabilir.
 

Geri
Yukarı