Romanya ne kadar süreli turist vizesi veriyor?

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Romanya'ya çok ucuz uçak billetleri var fakat şu an vizem yok, turist vizesi almak istiyorum. fakat internette gördüğümde kimi ülkeler 2 günlük, 3 günlük vizeler veriyorlarmış, Romanya'da da böyle mi yoksa uzun süre geçerli vizeler veriyor mu? Yanlış bilmiyorsam mesela Amerika 10 yıllık vize verebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Romanya'ya çok ucuz uçak billetleri var fakat şu an vizem yok, turist vizesi almak istiyorum. fakat internette gördüğümde kimi ülkeler 2 günlük, 3 günlük vizeler veriyorlarmış, Romanya'da da böyle mi yoksa uzun süre geçerli vizeler veriyor mu? Yanlış bilmiyorsam mesela Amerika 10 yıllık vize verebiliyor.
ABD gibi 10 yıl vermiyor. Romanya da netice olarak Shengen vizesi istiyor. Aracı firma yok direk konsolosluk ya da elçiliğie müracaat ediyorsunuz. Online olarak müraacatı vardı websitesinde.

Ben de bir dönem niyetlendim iş güçten vakit olmadı vize başvurusuna.

ABD gibi 10 yıl vermiyor. Romanya da netice olarak Shengen vizesi istiyor. Aracı firma yok direk konsolosluk ya da elçiliğie müracaat ediyorsunuz. Online olarak müraacatı vardı websitesinde.

Ben de bir dönem niyetlendim iş güçten vakit olmadı vize başvurusuna.
Hocam 2,3 yıllık verirlermi, yani 3 yıl geçerli.

Peki sizce ne kadar süre geçerli vize verirler?
Bu tarz ülkeler hele ki Türkiyenin son durumu ve Türk pasaportunun güç kaybetmesinden kaynaklı kalacağınız günden 1-2 gün fazla verirler. Ya da belki 1 hafta fazla.

Aslında inisiyatif tamamen vize personelinde. Geri kalan işlem sadece imza.

Yeni konular

Geri
Yukarı