EgeDeniz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşım Romanya'ya taşındı, doğum günü yaklaşıyor ve ucuz yollu ona nasıl hediye ulaştırırım? Hediyeyi daha almadım. Tahminimce yurt dışına kargolar çok pahalı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Arkadaşım Romanya'ya taşındı, doğum günü yaklaşıyor ve ucuz yollu ona nasıl hediye ulaştırırım? Hediyeyi daha almadım. Tahminimce yurt dışına kargolar çok pahalı.
z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Kanka Romanya'nın bir alışveriş sitesinden al ve onun adresini yaz, en ucuzu bu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
EgeDeniz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 z7y_michael dedi: Kanka Romanya'nın bir alışveriş sitesinden al ve onun adresini yaz, en ucuzu bu. Genişletmek için tıkla... Alışveriş sitelerini biliyor musun acaba?
z7y_michael dedi: Kanka Romanya'nın bir alışveriş sitesinden al ve onun adresini yaz, en ucuzu bu. Genişletmek için tıkla... Alışveriş sitelerini biliyor musun acaba?
z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 EgeDeniz dedi: Alışveriş sitelerini biliyor musun acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç araştırmadım ama dikkatli ol dolandırılma bı de MasterCard veya visa kullan yurtdışı sadece onlar kullanılıyor troy geçerli değil
EgeDeniz dedi: Alışveriş sitelerini biliyor musun acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç araştırmadım ama dikkatli ol dolandırılma bı de MasterCard veya visa kullan yurtdışı sadece onlar kullanılıyor troy geçerli değil
EgeDeniz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 z7y_michael dedi: Maalesef hiç araştırmadım ama dikkatli ol dolandırılma bir de Mastercard veya Visa kullan yurt dışı sadece onlar kullanılıyor troy geçerli değil Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
z7y_michael dedi: Maalesef hiç araştırmadım ama dikkatli ol dolandırılma bir de Mastercard veya Visa kullan yurt dışı sadece onlar kullanılıyor troy geçerli değil Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.