[Root] Widevine L3 Cihazlarda Netflix HD Patch

Hocam kurulumu biraz daha anlaşılır bir dille anlatabilirmisiniz flaşlamak gibi terimleri anlamadım

Flaşlama dediğim indirilen modülü Magisk üzerinden seçip kurmak anlamında hocam. Videolu anlatımı YouTube'da bulabilrsiniz.

Video linkini atar mısınız hocam ben. Ben tam anlamadım.nasıl kurmam gerektiğini.
@DeWitt hocam ben root atmayı bilmiyorum bana anlaşılır bi dilde nasıl yapacağımı anlatırmısın. Eğer bu dediklerinle ilgili bi video da varsa atabilirsin. Yani benim cihazımın sertifkası DRM infoda L1 olarak gözüküyor ama netflix L3 olarak algiliyo bunun çözümü sadece bunlar ise bana düzgün bir şekilde anlatirmisin.

Son düzenleme:
Hocam tam anlamdım ben sizin dediklerinizi yaptıktan sonra mi uygulamam lazim bu videoyu. Çünkü daha önce hiç telefonuma root atmadim
@DeWitt
@DeWitt bunu yapmam için bilgisayar gerekiyor mu hocam. Ondan önce root atmam lazım mi. Bide telefoncuya gitsem senin yazdıklarını yaparmı hocam cevap verirsen sevinirim çünkü ben yapamadım

Son düzenleme:
Hocam sormak istediğinizi anlayamadım. Cihazı rootlamak için bilgisayar gerekli. Telefon marka modeli internette root olarak aratarak bulabilirsiniz. Videodaki adımlar modülün nasıl flaşlanacağı hakkındadır.

@DeWitt hocam konuyu hortlatıyorum. Selamün aleyküm öncelikle bende aynı sorunu Custom ROM'da yaşıyorum. Cihazı başka model yaptım ama DRM info ve Netflix'te L3 oluyor

@DeWitt hocam konuyu hortlatıyorum. Selamün aleyküm öncelikle bende aynı sorunu Custom ROM'da yaşıyorum. Cihazı başka model yaptım ama DRM info ve Netflix'te L3 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…