elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #1 Rotring 500 kalemimin ucu yere düşüp bayağı yamuldu düzelteyim derken çöp ettim. 2 saat penseyle falan düzeltmeye çalışsamda yapamadım en sonunda sinirlenip yuttum. Nereden bulabilirim veya çözüm olarak ne yapabilirimm? (yeniden alacak param yok)
Rotring 500 kalemimin ucu yere düşüp bayağı yamuldu düzelteyim derken çöp ettim. 2 saat penseyle falan düzeltmeye çalışsamda yapamadım en sonunda sinirlenip yuttum. Nereden bulabilirim veya çözüm olarak ne yapabilirimm? (yeniden alacak param yok)
8 847082 Femtopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 66 11 Aralık 2024 #2 Hocam nasıl yuttunuz? Bir ihtimal başka kalemden söküp, ona takabilirsiniz.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #3 847082 dedi: Hocam nasıl yuttunuz? Bir ihtimal başka kalemden söküp, ona takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuru kuru yuttum hocam şu an üstüne yemek yiyorum Yedek kalem bulabilirsem öyle yapacağım bir ihtimal. İnternette bulamadım parça satan yerleri. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
847082 dedi: Hocam nasıl yuttunuz? Bir ihtimal başka kalemden söküp, ona takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kuru kuru yuttum hocam şu an üstüne yemek yiyorum Yedek kalem bulabilirsem öyle yapacağım bir ihtimal. İnternette bulamadım parça satan yerleri.
8 847082 Femtopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 66 11 Aralık 2024 #4 elyasatx dedi: Kuru kuru yuttum hocam şu an üstüne yemek yiyorum Yedek kalem bulabilirsem öyle yapacağım bir ihtimal. İnternette bulamadım parça satan yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocam parça satılan yeri bulsanız bile kargoyla beraber pahalı olur.
elyasatx dedi: Kuru kuru yuttum hocam şu an üstüne yemek yiyorum Yedek kalem bulabilirsem öyle yapacağım bir ihtimal. İnternette bulamadım parça satan yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocam parça satılan yeri bulsanız bile kargoyla beraber pahalı olur.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2025 #5 847082 dedi: Hocam parça satılan yeri bulsanız bile kargoyla beraber pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermiştim, bugün elime kargo ulaştı sıfır kalem göndermişler. Garanti kapsamına girmiş o yüzden bedel de ödemedim.
847082 dedi: Hocam parça satılan yeri bulsanız bile kargoyla beraber pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndermiştim, bugün elime kargo ulaştı sıfır kalem göndermişler. Garanti kapsamına girmiş o yüzden bedel de ödemedim.
8 847082 Femtopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 66 10 Ocak 2025 #6 elyasatx dedi: Garantiye göndermiştim, bugün elime kargo ulaştı sıfır kalem göndermişler. Garanti kapsamına girmiş o yüzden bedel de ödemedim. Genişletmek için tıkla... Bir kalem için ilk defa garanti duyuyorum.
elyasatx dedi: Garantiye göndermiştim, bugün elime kargo ulaştı sıfır kalem göndermişler. Garanti kapsamına girmiş o yüzden bedel de ödemedim. Genişletmek için tıkla... Bir kalem için ilk defa garanti duyuyorum.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2025 #7 847082 dedi: Bir kalem için ilk defa garanti duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse birçoğunun var hocam. Benim için olması çok iyi oldu yeniden alamazdım çünkü.
847082 dedi: Bir kalem için ilk defa garanti duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse birçoğunun var hocam. Benim için olması çok iyi oldu yeniden alamazdım çünkü.