Rotring Garanti Sistemi Nasıl İşliyor?

vuuxi

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın, nereye açmam gerektiğine karar veremedim.

Rotring kalemim yere düştü ve muhtemelen mekanizması veya ucu hasar gördü. Şu an garanti süresinin içinde. Bunu kullanıcı hatası mı sayıyorlar yoksa garantiye giriyor mu?

Bir de internet sitesinden destek bölümüne yazdım ama telefonla mı ulaşıyorlar, maille mi? Okulda olduğum için telefonlarına yanıt veremem, bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuyu yanlış başlığa açtıysam kusura bakmayın, nereye açmam gerektiğine karar veremedim.

Rotring kalemim yere düştü ve muhtemelen mekanizması veya ucu hasar gördü. Şu an garanti süresinin içinde. Bunu kullanıcı hatası mı sayıyorlar yoksa garantiye giriyor mu?

Bir de internet sitesinden destek bölümüne yazdım ama telefonla mı ulaşıyorlar, maille mi? Okulda olduğum için telefonlarına yanıt veremem, bir sorun olur mu?
Rotring Garanti Sistemi:
Rotring'in garanti sistemi genellikle üretim hatası ve malzeme defosu gibi durumları kapsar. Eğer kaleminizin mekanizmasında veya ucunda herhangi bir üretim hatası varsa, garantiye girer. Ancak kullanıcı hatası, örneğin kalemin yere düşmesi sonucu oluşan hasar, genellikle garantiye dahil edilmez. Yani, kalemin düşmesi sonucu meydana gelen hasar büyük ihtimalle garanti kapsamına girmez. Yine de, Rotring'in garanti şartları ürününüze göre değişebilir, bu yüzden garanti belgesini kontrol etmek faydalı olacaktır.
Rotring'e başvuruda bulunduysanız, genellikle size e-posta yoluyla dönüş yapılır. Telefonla ulaşmaları pek yaygın değildir, ama belirttiğiniz gibi telefonunuza yanıt veremiyorsanız, maille iletişimde kalmanızda bir sorun olmayacaktır. Eğer hızlı bir yanıt almak istiyorsanız, okulda olduğunuzu belirttiğiniz bir e-posta gönderebilir ve yanıtları mail üzerinden almayı tercih edebilirsiniz. kaleminizin garantiye girip girmemesi, düşmeden kaynaklanan hasarın kullanıcı hatası olup olmamasına bağlıdır, ancak destekle e-posta üzerinden iletişime devam edebilirsiniz.

Mail'den geliyor yurtiçi kargo ile gönderiyorsunuz. Bende gönderdim aynı sorundan dolayı olumlu karşılanır umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı