Rottweiler köpek cinsi sahiplenmek

Rotweiler çok sevdiğim bir ırktır safkan olması iyidir pitbulları hiç sevmem sahipleri hayvanı dövüştürüyorlar sonra sokağa atıyorlar bu sinir bozucu.
Yine de hayvan sahiplenme meselesini bir düşün, heves ile sahipleneceksen bulaşma hiç.

Bence bir cana para verilmemeli. Bunu duyar vesaire olması için söylemiyorum. Gidin barınaklara araştırın.
Mümkün değil günümüzde, cins hayvanları iyi paradan satıyorlar.

Bir de İstanbul silivri selimpaşa oturuyorum bahçeli evimiz var.
Beslenme, veteriner ve eğitim tarafını da düşün.
Barınak sağlamak yeterli olmaz.
 
Yine de hayvan sahiplenme meselesini bir düşün, heves ile sahipleneceksen bulaşma hiç.

Bir köpek beslemek heveslik değil duygu ben zaten babamın fabrikada çalıyor eski fabrikada birsin rottweiler vardı dişi yavrusu vardı sürekli babama diyordum baba ne zaman getircen dedim sonra dedi köpeği sahiplendirmişler uzun zamandır köpeğim olsun istiyordum.
 
Rottweiler çok tehlikeli bir ırk, bende bu ırkı çok seviyorum beslemeyi düşündüm, aylarca ırkı tanımak için araştırdım ancak çok tehlikeli. Tabiki de cinsine göre yargılamak olmaz, tabiki tüm köpekler bir değil ancak, Rottweiler ırkı koruma güdüsü en yüksek olan köpek diyebilirim. Atıyorum parka gittiniz ve bir çocuk salıncakta sallanıyor, o salıncakta sallanan çocuğa karşı sizi korumak istiyor. Çoğu şeyi tehdit algılayabiliyor hep tetikte bir ırk, bunları iyi düşünün. İlk köpek tecrübeniz olacağından kesinlikle Rottweiler tavsiye etmiyorum, labrador olabilir, golden olabilir, ama rottweiler'ı iyi düşünün. Yaşınız daha genç o yüzden daha ilerisi yaşlarda köpek tecrübesi edinmişken sahiplenin rottweiler ırkını.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı