Router Ubisoft'ta sunucu hatalarına sebep oluyor

Ardasds

Hectopat
Router aldım. Kablosuz modemden alıp kablolu bilgisayara veriyor. Her şey, Speedtest normal cıkıyor ama Ubisoft'a girince bağlantı koptu hatası oluyor. R6 girince sunuculara bağlanılamadı gibi hatalar oluyor. Rocket League'de sorun yok ama sanki arada kopmalar oluyor gibi. Bunu nasıl çözebilirim?

Router modeme kabloyla bağlı değilse ping veya hız kaybı olur genelde. Bilgisayara interneti kabloyla bağlamanız mümkün değilse en azından modemi direkt bilgisayarın yakınlarına kurun. Router oyunlar için iyi bir çözüm değil.

Keşke olsa ama olmuyor salona kurduk mecbur Wireless ile bağlanıyordum hiç böyle sorun olmadı ping cıkıyordu fakat bağlantı sorunu olmuyordu routerda direk bağlantı sorunu diyor R6 çevrimdışı giriyorum 2 3 dk bekleyince sunucuya bağlanıyor pingim 50'lerde cok güzel akıyor oyun, router ayarlarında bir yanlış yapmış olabilir miyim sizce?
Ben bu sorundan inanır mısın bilmem ama modemi değiştirince kurtuldum. Six Siege hata veriyordu sürekli UPnP falan bütün ayarları yaptım ona rağmen aynıydı sonra modem değişince kurtuldum.

Superonline modemi var fakat yeni 1 ay oldu, sorun modemde değil ya wirelessden routera geçince böyle oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…