Royal Kludge rk R75 bu videodaki klavye hangi ürün?

f1swiz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu klavyeyi alacağım, ancak hangi model olduğunu bilmiyorum. Bu videodaki sese sahip olan anahtarın doğru olduğunu varsayıp alacağımın yanlış çıkma ihtimali çok yüksek olduğu için yardım istiyorum. Bu videodaki sese sahip olan klavye, Sinerji'de satılanlardan hangisidir?

Sinerji klavye linki:
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• sinerjiklavye.png
    sinerjiklavye.png
    151,3 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu klavyeyi alacağım, ancak hangi model olduğunu bilmiyorum. Bu videodaki sese sahip olan anahtarın doğru olduğunu varsayıp alacağımın yanlış çıkma ihtimali çok yüksek olduğu için yardım istiyorum. Bu videodaki sese sahip olan klavye, Sinerji'de satılanlardan hangisidir?

Sinerji klavye linki:
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Videodaki kişi de hangi switch olduğunu pek bilmiyor gibi. Açıklamanın doğru olduğunu baz alırsak Sinerji'deki hiçbir model aynısı değil. Öte yandan, Kamboçya pazarındaki çoğu RK R75'de Speed Silver var, dolayısıyla videodakinde de Speed Silver olabilir ama bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı