Royal Kludge RK61 için en uygun switch hangisi?

Ali Eren22

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600XT
R5 5600
16 GB 3200mhz RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar! Aktif olarak Royal Kludge RK61 kullanıyorum ve sesi daha tok olan bir switche geçmek istiyorum (klavyeden bayağı memnunum sadece biraz değişiklik istiyorum)
Ses olarak bu Aula'lara benzer bir ses istiyorum TR de bulabileceğim bir şey olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum şu an da yellow switch düşünmekteyim. Önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar! Aktif olarak Royal Kludge RK61 kullanıyorum ve sesi daha tok olan bir switche geçmek istiyorum (klavyeden bayağı memnunum sadece biraz değişiklik istiyorum)
Ses olarak bu Aula'lara benzer bir ses istiyorum TR de bulabileceğim bir şey olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum şu an da yellow switch düşünmekteyim. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam peçete ya da kağıt benzeri şeyler koyup modluyordu bazı insanlar o onun sesini değiştirip tok yapabilir masrafada girmezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Muhtemelen bu topa girmeyeceğim switch önerilerine açığım

Sarı siteden 80 adet Leobog Reaper buldum şu Aula F75 den çıkarılmış alınır mı ? Sesi tokmudur ?

Geri
Yukarı