Öncelikle merhaba, uzun süredir FiveM oyuncusuyum. Geçenlerde yanlışlıkla rpf dosyasını Internet Explorer ile birlikte aç yaptım ve şu an geri düzeltemiyorum. Bunu düzeltmemde yardımcı olur musunuz?
Hocam Kayıt defterinde HKEY_USERS\S-1-5-21..._Classes şeklinde bir klasör var "..." kısmı kullanıcının numarasına bağlı. Oraya girip rpf_auto_file isimli klasörü silmen lazım. Yani konumu şu şekilde gözükecek:
Ayarlarda uygulamalar > varsayılan uygulamalar kısmından ayarlayabilirsin ya da sağ tıklayıp "birlikte aç..." deyip her zaman aç diyebilirsin. Kayıt defterinden değiştirebilirsin. Zibilyon tane yöntemi var.
Olay o değil işte normalde bu dosyayı açabileceğin bir şey yok üstüne çift tıklayınca birlikte açmak için bir uygulama seçin diyiyordu benim bu dosyayı tekrar o hale getirmem lazım.
Çift tıkladığında seçenek mi sunuyor bakabilir misin? Dostum olması lazım eğer "rpf_auto_file" Internet Explorer olarak ayarlanmışsa onu da silmek gerek. Ama pek sanmıyorum. Sildiklerin tekrar oluşmuş mu bakabilir misin?