Hocam Kayıt defterinde HKEY_USERS\S-1-5-21..._Classes şeklinde bir klasör var "..." kısmı kullanıcının numarasına bağlı. Oraya girip rpf_auto_file isimli klasörü silmen lazım. Yani konumu şu şekilde gözükecek:
HKEY_USERS\S-1-5-21-.............._Classes\rpf_auto_filePeki,
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts
Kısmından da sil bu sefer garanti gider![]()
Peki .rpf klasörünün altındaki klasörlerin ekran görüntüsünü atabilir misin?HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts buradaki dosya tekrar gelmiş.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes
Buradaki de tekrardan gelmiş.
Güzel, sıfırlanmış. Peki varsayılan değeri ne?
değer verisi olarak rpf_auto_file bu yazıyorGüzel, sıfırlanmış. Peki varsayılan değeri ne?
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts kısmı da önemli o oluşmuş mu?
Tamam onu da silmek lazım o zaman. HKEY_USERS Altında "_Classes" ile biten bir klasör var onu bulabilir misin?
Tamam onu da silmek lazım o zaman. Hkey_users altında "_classes" ile biten bir klasör var onu bulabilir misin?
Hayır daha önce demiştim ya eğer rpf_auto_file oluşturmuşsa onu silelim diye. Şimdi onu silmek için burada dediğim klasörü bulmaya çalış:Eki Görüntüle 2406938
Tam olarak neyi silmem lazım? Değerimi dosyayı mı dosyayı diyiyorsan dediğinde silmiştim zaten geri geldi.
Tamam onu da silmek lazım o zaman. HKEY_USERS Altında "_Classes" ile biten bir klasör var onu bulabilir misin?
Hayır daha önce demiştim ya eğer rpf_auto_file oluşturmuşsa onu silelim diye. Şimdi onu silmek için burada dediğim klasörü bulmaya çalış:
Hocam Kayıt defterinde HKEY_USERS\S-1-5-21..._Classes şeklinde bir klasör var "..." kısmı kullanıcının numarasına bağlı. Oraya girip rpf_auto_file isimli klasörü silmen lazım. Yani konumu şu şekilde gözükecek:
HKEY_USERS\S-1-5-21-.............._Classes\rpf_auto_fileBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.