RPG oyun tavsiyesi

scorpiongibiyim

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Selamlar arkadaşlar bugüne kadar zevk alarak aldığım oyunları bilmem kaçıncı kez bitirmek için tekrar yüklüyorum.

Skyrim.
Witcher 3.
Odyssey.

Bu tip oyunları silip silip tekrar yüklüyorum hepinize tekrar tekrar sindirerek oynamanızı tavsiye ediyorum hepsi birbirinden güzel baş yapıtlar.
Asıl meselem ise bunlarla aynı zevki verecek başka bir oyun bulamamak oldu sizden bu konuda tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar bugüne kadar zevk alarak aldığım oyunları bilmem kaçıncı kez bitirmek için tekrar yüklüyorum.

Skyrim.
Witcher 3.
Odyssey.

Bu tip oyunları silip silip tekrar yüklüyorum hepinize tekrar tekrar sindirerek oynamanızı tavsiye ediyorum hepsi birbirinden güzel baş yapıtlar.
Asıl meselem ise bunlarla aynı zevki verecek başka bir oyun bulamamak oldu sizden bu konuda tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
Warband, Fallout

Araştırıyorum teşekkürler.

Warband, Fallout.

Warband bitirmiştim Fallout deneyeceğim teşekkürler.

Grafik modu bulursam deneyeceğim teşekkürler.

Fallout: New Vegas.

Deneyeceğim teşekkürler.

Dragon age ve Mass Effect serisi.

Araştırıyorum teşekkürler.
2 Ay sonra falan Cyberpunk 2077 alabilirsin ancak şimdi alırım dersen biraz sıkıntı çekebilirsin.

80 saate yakın oynadım hocam gayet beğendim ancak DLC'ler ile daha kapsamlı tekrar oynayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı