RPG Oyunlarından Nefret Etmek

theshape123321

Femtopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç ay önce PC aldım ve deli gibi RPG oyunları oynamak istiyordum. (Witcher, Fallout, Skyrim gibi) İlk olarak Witcher üçlemesini satın aldım ve ilk 2 oyun gözüme çok eski geldiği için direkt 3'den başladım. Oyuna girdim ilk 10 dakika hayranlıkla oynadım ama sonra bütün heyecan ve hevesim gitmişti. İksirler, Skiller, büyüler falan o kadar karşık geldi ki 1-2 saat oynayıp alt+f4 attım. Sonra Fallout NV'a bakayım dedim ilk 1 saatte çıktım. Hadi Fallout'u geçtim de Witcher 3'den çok umutluydum. Çünkü Assassin's Creed: Odyssey'i çok beğenmiştim.
Ben bu ve bunun gibi oyunları çok fazla sevmek istiyorum ama her girdiğimde dayanamayıp çıkıyorum. Bende herkes gibi bu oyunları sabaha kadar övmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Sizce dayanıp bitirmeli miyim yani sonradan sarar mı yoksa bırakmalı mıyım? Ya da başka bir sevebileceğim RPG oyun öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Birkaç ay önce PC aldım ve deli gibi RPG oyunları oynamak istiyordum. (Witcher, Fallout, Skyrim gibi) İlk olarak Witcher üçlemesini satın aldım ve ilk 2 oyun gözüme çok eski geldiği için direkt 3'den başladım. Oyuna girdim ilk 10 dakika hayranlıkla oynadım ama sonra bütün heyecan ve hevesim gitmişti. İksirler, Skiller, büyüler falan o kadar karşık geldi ki 1-2 saat oynayıp alt+f4 attım. Sonra Fallout NV'a bakayım dedim ilk 1 saatte çıktım. Hadi Fallout'u geçtim de Witcher 3'den çok umutluydum. Çünkü Assassin's Creed: Odyssey'i çok beğenmiştim.
Ben bu ve bunun gibi oyunları çok fazla sevmek istiyorum ama her girdiğimde dayanamayıp çıkıyorum. Bende herkes gibi bu oyunları sabaha kadar övmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Sizce dayanıp bitirmeli miyim yani sonradan sarar mı yoksa bırakmalı mıyım? Ya da başka bir sevebileceğim RPG oyun öneriniz var mı?
Bu sizin kararınız. Şimdi karışık gelebilir ama ilerleyince alışıyorsun(Witcher3).

Witcher 3'de iksir işlerine çok bulaşmıyorsunuz normal seviyede oynarsanız. Hatta oyun kendisi veriyor bazı noktalarda.

Witcher 3 başladıktan 4-5 saat sonra açıyor hikayesini size karşı. Dayanmanız lazım, eğer dayanırsanız çok büyük keyifle bitirirsiniz. Bizzat ben öyle yaptım ve çok büyük keyifle bitirdim.

Ben de Fallout'a, Witcher'a 3'den başladım Assassin's Creed'e de Unity'den sonrasını oynarım. Ben loot delisiyim oyun ben de %100 bitmeden bırakmam siz bence ondan sıkılmışsınızdır. Bence AC' den başlayarak işsiz olmayı deneyin ahaha hem grafiklerde güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı