RS200 vs CF Moto 250SR vs Yuki Taro 25R

AhmetNrgz

Hectopat
Merhaba. RS200, CF Moto 250SR ve Yuki Taro 250R arasında kaldım. Yuki taronun siyah, mavi rengine çok hayranım ama Çinli motosiklet alınmaz diyorlar, keşke param olsa da direk R25 alsaydım ama ekonomik şartlar el vermiyor. Bu yüzden hangisini önerirsiniz? Hangisini almalıyım ya da neden almamalıyım? Bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.

Boyun kısaysa ve servis konusunda sorun yaşamak istemiyorsan kesinlikle rs200 almanı tavsiye ederim. Onun dışında görünüşe önem veriyorum hız yapmayı vs seviyorum diyorsan 250sr alacaksın ama 250sr tek sıkıntısı parça sorunu var allah korusun motoruna zarar geldi bir parçası lazım 1-2 ay parça bekliceksin müşteri hizmetleri vs hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar. Yuki 250R Hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.

Boyum 181 76 kiloyum.

2 model yazdım, onların türevi Çinli modeller anlamında yazdım. Yoksa ben de bajaj kullanıyorum.

150-170 civarına temiz R25 bulunsa kimse RS200, 250sr ve türevi Çin malı motorları almaz.

Haklısınız hocam RS200 siparişi veriyorum 0 alacağım da çok ufak bir sorum var şimdi ben motoru 0 alıyorum ne tür ekstra masraflarım olur ve ortalama ne kadar tutar mesela zorunlu trafik sigortası plaka basım vs toplam kaça patlar bana.

illa bu üç modelden birisi olacaksa ben Yuki ve CF Motodan uzak dururdum. Bajaj Türkiye pazarına ciddi manada oturdu. Özellikle Dominar serisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…