RS200 vs CF Moto 250SR vs Yuki Taro 25R

Çok teşekkür ederim motordan önce şu kaskı aldım LS2 Storm 2 Jeans Kask (2 CAM) Fiyatı, Yorumları - Trendyol sizce yeter mi RS200 için ayrıyeten eldiven olarak şunu aldım Scoyco Siyah Mx14 Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni Fiyatı, Yorumları - Trendyol Pulsar yetkili sevisi eldiven pek iyi değil ama kask iyi dedi kaskı iade edemem zaten ama eldiveni iade edebilirim sizce iade edip başkasını mı alayım yoksa idare eder mi RS200 için? Son olarak sizden bir de RS200 için kış lastiği önerir misiniz mümkünse linkini falan çok teşekkür ederim tekrardan.

Unutmadan şunu da sorayım araca sigorta yaptırmam gerekiyormuş geldiğinde sizce hangi sigorta şirketi daha güvenilir var mı hep kullanıp önerdiğiniz bir sigorta şirketi.

Trafik sigortasının güvenilir olanı olmayanı yok, trafik sigortasının sana hiçbir faydası yok. Kaza anında sadece karşı tarafın hasarını öder. En ucuz olana yaptır. Kasko yaptıracaksan o zaman konuşalım hangisine yaptırman gerektiğini.

Trafik sigortasının güvenilir olanı olmayanı yok, trafik sigortasının sana hiçbir faydası yok. Kaza anında sadece karşı tarafın hasarını öder. En ucuz olana yaptır. Kasko yaptıracaksan o zaman konuşalım hangisine yaptırman gerektiğini.

Kasko ortalama fiyatı ne kadar onu da düşünüyorum var mı önerdiğiniz bir yer.

LS2 storm serisi nispeten iyi denebilir ancak şu hataya düşme sakın "benim motorum 200'lük, 125'lik, 50'lik, 1000'lik vs. Vs." LS2 kask hiç yoktan iyidir, bütçe dostudur alınır. Ama bütçe/imkan varsa tabii ki daha üst düzey kasklar alınabilir. Eldiven için de aynısını söyleyebilirim, bütçene scoyco uymuştur alma demek yerine en azından olmamasından daha güvenli demek daha doğru. Geçtiğimiz ay 30-40 km hızla virajdaki yağ/mazot akıntısından dolayı kaza yaptım, hızım gerçekten çok azdı, tek eksiğim pantolondu ve sadece dizimden yaralandım... Kazadan sonra koşa koşa pantolon aldım, çünkü minnoş canım çok yandı :D ucuz da olsa dizlik/ayakkabı/mont/eldiven ve nispeten orta halli bir kask muhakkak takılmalı. Yok bakkala gideceğim yok şehiriçi yok ben zaten güvenli sürerim falan hepimiz kendimizi kandırıyoruz...

Haklısınız zaten ben 0 motor alıyorum rodaj süresi var çok düşük hız ile kullanım notlarda yazan süreye uymaya çalışacağım çok az arada gazlamaya düşünüyorum o da motor azıcık açılsın diye zaten ilk olarak kaskı aldım ve eldiveni mont pantolon ve ayakkabı vs alacağım yani pantolon olmadı dizlik düşünüyorum böyle teşekkür ederim değerli yorumların için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı