Selamünaleyküm ben RTA (renal tübüler asidoz) hastasıyım düzenli olarak fitness yapıyorum, amacım yağ yakmak ve kas kazanmak. kreatin veya protein tozu kullanmamın bana bir zararı olur mu? Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim.
Selamünaleyküm ben rta (renal tübüler asidoz) hastasıyım düzenli olarak fitness yapıyorum, amacım yağ yakmak ve kas kazanmak. Kreatin veya protein tozu kullanmamın bana bir zararı olur mu? Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim.
Kullanamaz ki gerek de yok.
Selamünaleyküm ben rta (renal tübüler asidoz) hastasıyım düzenli olarak fitness yapıyorum, amacım yağ yakmak ve kas kazanmak. Kreatin veya protein tozu kullanmamın bana bir zararı olur mu? Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim.
Gerek yokluğuna nereden vardın?
Uzman bir doktora danış kreatin için, protein tozunuda sorarsın.
İçmen gereken su çok olur çünkü protein tozu aminoasit dolu bir ürün, kreatinde amino asit türevi bir ürün.
Kreatin zorunlu bir takviye değil eğer kan tahlili verirseniz sağlıklı isenizde vücutta zaten yeterli düzeyde creatin bulunucaktır.
3- rta hastası olup kolay yollar bulmak yerine daha sağlıklı ve normal yollar bulması gerekir.
Protein tozu + besinlerden gelen proteinler ürik asit seviyelerini uçurur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.