RTE'nin dünürü, Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.957
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın babası ve RTE'nin dünürü olan Özdemir Bayraktar vefat etti. Allah rahmet eylesin. Oğlu Haluk Bayraktar, Twitter üzerinden aşağıdaki sözleri belirtti:

Özdemir Bayraktar, babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin.

 
RTE'nin dünürü? 🤣

Özdemir Bayraktar, bugün Baykar'ın Baykar olmasını sağlayan isimdir. Halkımızın bu kıymetli mühendisi RTE'nin dünürü etiketi ile anması beni üzüyor.

Halbuki hayatı ve Baykar Makine gibi bir şirketi ortaya çıkartması, pek çok genç için rol model niteliğinde. Ancak kim bunu biliyor? Bu konudan da görüyorum ki aklımız fikrimiz siyaset. Ne diyeyim, Özdemir Bayraktar gibi yüzlerce insana ihtiyaç var. Allah rahmet eylesin.

2000 yıllarında yarbayın daveti üzerine gabar dağının eteklerine atölye kurup insansız helikopter ürettiller. O dönem çok ihtiyacımız vardı. Allah razı olsun.

Dosya4.jpg


Dosya6.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı