RTX 2050 hangi karta denk?

Ben de yazmayacaktım ama yazayım artık 😂 eyvallah herkesin kendi tercihi ben memnunum fiyatına göre performansı da iyi. Ben RTX 2050 32 GB RAM oyuncu laptopu kullanıyorum, herkesin kendi düşüncesi vermeyin ya da verilmez diyemeyeceğim, maşallahı var çünkü. RTX'in uygulamasında da Ultra ayarlarda çok da iyi oynatıyor. Oyun çok hızlı olduğu için ben orta ayarlarda tercih ediyorum. Bu arada ben 1 sene önce 27'ye aldım o dediğin fiyatlara şu an anca ekran kartı olmayan PC alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yazmayacaktım ama yazayım artık 😂 eyvallah herkesin kendi tercihi ben memnunum fiyatına göre performansı da iyi. Ben RTX 2050 32 GB RAM oyuncu laptopu kullanıyorum, herkesin kendi düşüncesi vermeyin ya da verilmez diyemeyeceğim, maşallahı var çünkü. RTX'in uygulamasında da Ultra ayarlarda çok da iyi oynatıyor. Oyun çok hızlı olduğu için ben orta ayarlarda tercih ediyorum. Bu arada ben 1 sene önce 27'ye aldım o dediğin fiyatlara şu an anca ekran kartı olmayan PC alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemeni öneririm.

1 sene önce 27000 liraya 4050'ler satılıyordu hatta indirimlerde bu yıl bil RTX 4060 bulunabiliyordu. Yani kardeşim işine karışmak istemem ama hata yapmışsın.
Edit: Şu an da bile 29k'ya 4050 laptop bulunabiliyor. 31 k'ya 4060 laptop O yüzden 2050 çöp o fiyata değmez. 19k'ya falan alınsa iyi fiyat derdim.

Vallahi kardeşim gönderdiğin bilgisayarlar 512 ve en 8 en fazla 16 RAM var,
Benim laptop 1 terebayt 32 RAM var söylediğim gibi RTX'lerde iş yerlerinde çok Wi-Fi'li sistem kullanıyorsan fark eder takılmalar falan olmaz benim bilgisayar 2050 ve saydığım özelliklerle şu ana kadar kusursuz çalışıyor.

@burak190333 Sistemindeki depolama veya RAM miktarı önemsiz burada, sadece kendi kullandığın laptoptaki kart diye övmeye çalışıyorsun ve bu yaptığın çok yanlış. Oyunda aldığın FPS ile de Wi-Fi'nin hiçbir alakası yok.

Ya da şöyle yapalım, bana herhangi bir güncel oyunda 1080P'de Ray Tracing açık bir şekilde 60+ FPS aldığın bir video atar mısın?

Vallahi kendi kullandığım laptop da olması gerçeği iyi ve memnun olduğum tezini çürütemez tecrübe olarak kullanıyorum ve şahsen bence iyi demek ki o yüzden övüyorum kardeşim yani o yüzden mi sistem gereksinimlerimde RAM de yazıyor hepsi birbiriyle entegre çalışıyor RAM de ekran kartıda sadece ekran kartından güç almak ayrı bir şey Online oyunlarda Wi-Fi'lik bir durum yok diyorsan internet olmadan Online oyun oynamayı bir denemeni tavsiye ederim bakalım ne olacak.

Vallahi kardeşim gönderdiğin bilgisayarlar 512 ve en 8 en fazla 16 RAM var,
Benim laptop 1 terebayt 32 RAM var söylediğim gibi RTX'lerde iş yerlerinde çok Wi-Fi'li sistem kullanıyorsan fark eder takılmalar falan olmaz benim bilgisayar 2050 ve saydığım özelliklerle şu ana kadar kusursuz çalışıyor.

Kusursuz çalışması normal zaten sadece benim attığım PC'yi alanlar senin aldığın FPS'in 2-2.5 katını falan alıyorlar işte seçim alacak insanların:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı