RTX 2050 laptopta CS2 50-120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Nergo

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistemim: RTX 2050 i5 12450H 8 GB RAM. Laptop kullanıyorum, CS dışında pek fazla oyun oynamıyorum sadece birkaç oyun oynadım. Misal CS benzeri Valorant'ta en yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 150-160 FPS ile oynarken CS de en düşük ayarlarda 1024x768 çözünürlükte 50-120 arası bir FPS aralığında oynuyorum. Özellikle çatışma smoke vesaire gibi anlarda FPS 40-50'lere düşüyor ve oynanamaz hale geliyor, bu durum normal mi?

CS de zaten FPS değerleri Valorant'a göre bayağı düşüyor. 8 GB RAM ve o işlemciyle normal bence değerler. Eski sistemim bu ayarda bir sistemdi maksimum 120 alıyordum.

CS de zaten FPS değerleri Valorant'a göre bayağı düşüyor. 8 GB RAM ve o işlemciyle normal bence değerler. Eski sistemim bu ayarda bir sistemdi maksimum 120 alıyordum.

Hocam işlemci bana bayağı yeterli gibi geliyor CS için ya. i5 12. nesil gayet yeterli değil mi? RAM konusunda hemfikirim RAM'ı 16 ya çıkarsam düzelme olur mu sence?

Zaten laptopta ısınmadan kaynaklı işlemcinin neredeyse maksimum %60'ını çalıştırabiliyorsun adamakıllı. Şimdi baktım 7MB önbelleği var sanırım artık yeni nesilde yetersiz kalıyor o işlemci.

Şu videoda senin sistemle aynı sadece RAM'i 16 GB ve FPS değerleri bunlar droplar RAM'den kaynaklı azalmış bir bak istersen FPS yine aynı ki 7 ay önceki video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı