RTX 2060 86 derece oluyor

Ryzen 5 3500X 4.1 GHz sabit iken tam yükte 64 derece kule tipi 6 ısı bakır borulu 3 fanlı soğutucu.

Kasa içerisindeki sıcak havayı tahliye eden fan yoksa kapağı açık kullanmanız iyi olur. Ek olarak uzun süredir 2060 kullanıyorsanız içerisindeki termal macun muhtemelen özelliğini yitirmiştir. Değiştirmeniz sorununuzu çözer.

Ekran kartı kendini soğutmakta zorlanıyor. Kasanızda fan olmadığı için ekran kartı kendini soğutamadığı için çok ısınıyor. Tekrar servise gönderin derim.

Hocam sağ olsun ciddi anlamda 10 derece düşüş yaşadım. Şu anda 120-130 watt aralığında 71-72 derecede geziyor. Bir de sorum undervoltaj FPS de düşüş olur mu?

Hocam sağ olsun ciddi anlamda 10 derece düşüş yaşadım. Şu anda 120-130 watt aralığında 71-72 derecede geziyor. Bir de sorum undervoltaj FPS de düşüş olur mu?
3-5 olur hocam. Memory Clock'tan +500 verin FPS'i arttırır. Bu arada bende size teşekkür ederim. Videoda ki ayarı yaptım benim 3060'a fena olmadı. Kendim farklı yollu UV yapıyordum ama bu daha iyi oldu.

Usta o ayarları yaptım iyi hoş da bu sefer oyunlara girer girmez 1 dk içinde oyundan atıyor. Cyberpunk'ta RTX açayım dedim gitti oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…