oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz?
Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 13 Ocak 2024 #2 oreoPC dedi: Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet var oyun DLSS destekliyorsa ayarlardan açabilirsiniz.
oreoPC dedi: Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet var oyun DLSS destekliyorsa ayarlardan açabilirsiniz.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 oreoPC dedi: Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla DLSS 2 var DLSS3'üde mod yardımıyla ekleyebiliyorsunuz.
oreoPC dedi: Laptopta RTX 2060 var bu ekran kartımda DLSS desteği var mı ve varsa nasıl açabilirim yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla DLSS 2 var DLSS3'üde mod yardımıyla ekleyebiliyorsunuz.
K klamontecarlo Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2024 #4 Kartta DLSS desteği var açmanız için bir ayar vs. yok zaten otomatik olarak açık.
oreoPC Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #5 Ezio21 dedi: Evet var oyun DLSS destekliyorsa ayarlardan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki DLSS açınca ekran kartına yük felenmi iniyor
Ezio21 dedi: Evet var oyun DLSS destekliyorsa ayarlardan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki DLSS açınca ekran kartına yük felenmi iniyor
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #6 oreoPC dedi: Peki DLSS açınca ekran kartına yük felenmi iniyor. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine yükü azalıyor ve FPS'in artıyor diye biliyorum.
oreoPC dedi: Peki DLSS açınca ekran kartına yük felenmi iniyor. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine yükü azalıyor ve FPS'in artıyor diye biliyorum.