Ensar çiçek
Kilopat
Daha fazla
Gamemax Fc-9280g 4x12cm Fan Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası + Psu - n11.com kasam bu.Kasa hava akışınız kötü sanırım işlemci de düşük yükte 70'lere kadar çıkmış. Kasanız nedir ve içeri ve dışarı üfleyen kaç fan var kasada?
İmzanızdaki kasaysa eğer kasanız sizin de o dereceleri görmeniz normal zaten. Kasada hava akışı yok.Ben de aynı sorundan müzdaribim, arka plakası plastik olmasından kaynaklanıyor. Alalı kaç ay oldu? 1 yıla yakın olduysa garantiye gönder ısınma problemi neden ile, termal macununu yenileyip getirsinler.
daha 2 ay olmadı.Ben de aynı sorundan müzdaribim, arka plakası plastik olmasından kaynaklanıyor. Alalı kaç ay oldu? 1 yıla yakın olduysa garantiye gönder ısınma problemi neden ile, termal macununu yenileyip getirsinler.
Sizin de kasanız kötü maalesef. Önü camla kapalı kasalar almayın. Ön camı çıkarırsanız dereceler bir nevi düşecektir. Mesh panel kasalara yönelin
Şu an da çoğu kasanın önü cam. Ayrıca yanlarda ve altta hava boşlukları var.Sizin de kasanız kötü maalesef. Önü camla kapalı kasalar almayın. Ön camı çıkarırsanız dereceler bir nevi düşecektir. Mesh panel kasalara yönelin
Evet, Glare 7A kullanıyorum. Durum olursa yenileyeceğim.İmzanızdaki kasaysa eğer kasanız sizin de o dereceleri görmeniz normal zaten. Kasada hava akışı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.