RTX 2060 Ekran Kartı Fazla Isınıyor

Ensar çiçek

Kilopat
Daha fazla  
MSI Ventus XS RTX2060 ekran kartım var ve yük altında 85-86 derecelere kadar çıkıyor. Sebebi nedir bilmiyorum. Zararı var mıdır onu da bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_4191.jpg
    IMG_4191.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 98
Kasa soğutmasından kaynaklanıyor. 88 dereceye kadar bir problem çıkmaz. O dereceye ulaşırsa da otomatik olarak hasar görmesin diye frekans düşürür. Olur da üzerinde çalışırsa bir şekilde, ancak o zaman hasar görür. MSI Ventus modelinin soğutması pek iyi değil fakat kasa soğutmanızı değiştirerek birkaç derece daha düşürebilirsiniz.

Ben de aynı sorundan müzdaribim, arka plakası plastik olmasından kaynaklanıyor. Alalı kaç ay oldu? 1 yıla yakın olduysa garantiye gönder ısınma problemi neden ile, termal macununu yenileyip getirsinler.
İmzanızdaki kasaysa eğer kasanız sizin de o dereceleri görmeniz normal zaten. Kasada hava akışı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı